La Fira de Nadal engalana la plaça d'Octavià

El centre de Sant Cugat aplega diferents parades amb productes per regalar durant les festes


  • Comparteix:

Figuretes pel pessebre, bijuteria, tions, avets, i fins i tot formatges. Aquests són alguns dels articles que els santcugatencs poden trobar a la Fira de Nadal, que s'ha instal·lat a la plaça d'Octavià fins al 24 de desembre. Com ja és tradició, les diferents parades ofereixen a la ciutadania productes per regalar i omplir la panxa durant les festes. L'horari de les botigues és de 10 h a 20 h, i els dijous estan tancades fins a les 16 h.

La santcugatenca Sara Andreu, artesana de la parada Sanber BCN, ha explicat a Cugat Mèdia que l'ambient a la fira d'enguany és "força animat". "Jo crec que la il·luminació hi ha jugat bastant a favor. I amb el trenet, s'omple de nens i famílies i hi ha bon ambient", ha comentat. Quan li preguntem com van les vendes, confessa que "tot i que aquest any sembla que el panorama general està una mica complicat, la gent en el fons té ganes de comprar". "Potser no et compra tant com l'any passat, però et compra. El fet que sigui comerç local, jo crec que la gent ho valora", assegura Andreu.

Passat Nadal, les compres es traslladaran a la rambla del Celler, que entre el 2 i el 5 de gener acollirà la Fira d'Artesania de Reis.




Sara Andreu

Jo crec que la il·luminació hi ha jugat bastant a favor. I amb el trenet, s'omple de nens i famílies i hi ha bon ambient. Tot i que aquest any sembla que el panorama general està una mica complicat, la gent en el fons té ganes de comprar. Potser no et compra tant com l'any passat, però et compra. El fet que sigui comerç local, jo crec que la gent ho valora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.