S'eliminaran tots els contenidors soterrats de Sant Cugat

Amb el futur contracte de recollida de residus, que està previst que entri en vigor el 2023, també es renovaran tots els vehicles


  • Comparteix:

Els contenidors soterrats que hi ha en diferents carrers de Sant Cugat, en especial al centre de la ciutat, tenen els dies comptats. El nou contracte de recollida de residus que s'està redactant, i que es començarà a aplicar el 2023, ja no contemplarà aquest tipus de contenidor amagats sota terra. Segons ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Línia Directa' del Nucli Antic, 'els contenidor soterrats no ha funcionat i va ser una molt mala idea', tot i que admet que en el moment que es va decidir posar-los es va creure que ho era.

Maria González, veïna del carrer del Carme, ha preguntat a l'alcaldessa si podia fer alguna cosa per evitar el soroll que fan els vehicles que recullen la brossa, en especial els contenidors del vidre soterrats, quan passen a les 7 del matí pel seu carrer.

Mireia Ingla li ha respost que la solució passa pel canvi del contracte de recollida de residus, "que està caducat, no es pot actualitzar i no s'adequa a la mida de la ciutat". L'alcaldessa ha assegurat que s'eliminaran tots els contenidors soterrats de la ciutat, per "millorar la qualitat de vida del veïnat perquè faran menys soroll". El nou contracte inclourà també la renovació de tota la flota de vehicles de recollida, que seran més moderns i silenciosos.

A més, el nou contracte preveurà un sistema de recollida diferent a cada barri per adaptar-se a les característiques de cada zona, ja que les Planes no és el mateix que el Centre o Can Mates.


Mireia Ingla

Tenim propostes noves i més modernes. Treurem tots els contenidoprs soterrats, sobretot el dels centre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.