Aprenem a fer un podcast al Parc Jove

Un grup de joves han ofert una hora de ràdio, en una activitat que comptava amb la col·laboració de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Vuit joves s'han posat aquest divendres davant els micròfons per oferir un podcast que ha sonat en directe al Parc Jove. L'activitat ha anat a càrrec de l'Oh!ficina Jove i ha comptat amb la col·laboració de Cugat Mèdia. El podcast ha començat amb un repàs de l'actualitat de la ciutat, i després hi ha hagut una tertúlia sobre actualitat jove a Sant Cugat. També hi ha hagut temps per als esports i per a una entrevista amb el grup santcugatenc Dos Cèntims.

ESCOLTA-HO

Tot plegat, amb l'objectiu de promoure l'esperit crític al Parc Jove. "Creiem que els joves hi han de dir la seva i el podcast era el més explícit per posar-los un micròfon al davant i que hi diguessin la seva", ha explicat Arnau Serrallonga, treballador del Parc Jove. "Aleshores, hi va haver un procés de contacte amb escoles i el Consell de Joves 12-17, i els més motivats ens hem agrupat", ha afegit.

Per a alguns era la primera vegada que feien ràdio en directe. És el cas del Martí Civit, que ha assegurat que estava molt content de fer l'activitat. "Hem estat fent reunions amb el Meet, i jo crec que anirà bastant bé", ha comentat abans de començar, quan encara hi havia una mica de nervis.

En l'entrevista amb Dos Cèntims, el grup ha parlat dels seus orígens i referents, i han acabat cantant la cançó 'Núria', dedicada a una amiga seva.











Arnau Serrallonga

Creiem que els joves hi han de dir la seva i el podcast era el més explícit per posar-los un micròfon al davant i que hi diguessin la seva. Hi va haver un procés de contacte amb escoles i el Consell de Joves 12-17, i els més motivats ens hem agrupat.

Martí Civit

La veritat és que estic molt content. Hem estat fent reunions amb el Meet, i jo crec que anirà bastant bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.