La notícia del 2022: La Mirada

L'adjudicació de les obres, els recursos dels ecologistes, l'inici dels treballs, les manifestacions creuades i les mesures cautelars


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

Sense cap mena de dubte, la construcció de l'edifici de l'escola La Mirada al parc del bosc de Volpelleres ha sigut la notícia de l'any 2022. Més que una notícia, han sigut desenes de notícies que han marcat el ritme de l'activitat política de la ciutat, i també social. La polarització entre els ecologistes que volen protegir el bosc i les famílies de La Mirada que volen que els seus fills deixin d'estudiar en mòduls tan aviat com sigui possible va arribar a visualitzar-se amb dues manifestacions simultànies durant el ple municipal. Les obres van arribar a començar, però es van aturar una setmana més tard. Repassem tot el que ha passat aquest any d'una història de la qual encara no hem escrit l'última notícia.


RECUPERA EL RESUM DE TOTES LES NOTÍCIES DEL 2022


RECUPERA EL RESUM DE LA MIRADA DEL 2021



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.