Llum, colors i molts caramels: Sant Cugat s'emociona amb l'arribada dels Reis Mags

Ses Majestats ja tenen la clau de la ciutat per poder portar regals a totes les llars de Sant Cugat


  • Comparteix:

Caramels per tot arreu, música, rialles i molta emoció. Aquests són alguns dels ingredients que s'han donat la mà aquest dijous a la tarda per rebre els Reis Mags al centre de Sant Cugat. Amb una recepció multitudinària a la plaça d'Octavià, Ses Majestats han aparegut màgicament i han agraït l'escalf de la canalla. Després de l'ofrena al nen Jesús a l'Església del Monestir, Melcior, Gaspar i Baltasar han pujat a les seves carrosses-camell i, acompanyats per una comitiva de vuit vehicles, han recorregut el centre de la ciutat fent xerinola i repartint tres tones de caramels. El recorregut ha acabat a la plaça de la Vila, on Ses Majestats han recollit les cartes d'última hora.

AIXÍ HA ESTAT L'ARRIBADA DELS REIS MAGS



El rei Gaspar ha estat l'encarregat d'adreçar-se als infants de Sant Cugat amb un discurs on ha celebrat el retorn a la ciutat i ha agraït la recepció en una plaça d'Octavià a vessar: "Per a nosaltres és el millor regal que tenim", ha assegurat. I parlant de regals, ha posat de manifest el compromís perquè "cap infant es quedi sense regals". Tot plegat serà una feinada i, per això, ha demanat que a totes les llars hi hagi "una mica d'aigua per als camells i un trosset de torró". "Serà fantàstic! Farà menys feixuga la nostra tasca", ha explicat el rei ros.

Ses Majestats saluden la ciutadania

Ses Majestats saluden la ciutadania / Foto: Ajuntament de Sant Cugat



La cavalcada d'enguany ha comptat amb la participació del Patí Hoquei Sant Cugat, el Club Natació Sant Cugat, el Club de golf Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat i la Penya Blaugrana. Els infants d'aquestes entitats han pujat a les vuit carrosses que han acompanyat Ses Majestats. La rua ha estat amenitzada per membres de l'Escola Sant Cugat Dansa i la SCD Academuy Sansa, amb balls que han donat pas a les carrosses reials.

La comitiva de la cavalcada, l'han tancat els infants de la Taula de Diversitat Funcional, damunt el trenet de Nadal, i els Diables i els Tabalers.

Una cavalcada per a tothom

Enguany la cavalcada ha incorporat un tram relaxat, al carrer de Puig i Cadafalch, amb menys soroll i un ambient més calmat adequat a les persones amb sensibilitats especials.

Un cop acabada la cavalcada, l'alcaldessa, Mireia Ingla, i diversos regidors de l'Ajuntament han rebut els Reis al consistori. Ingla ha explicat després que ho ha viscut amb molta "emoció i il·lusió". "És una festa preciosa, perquè és la festa dels nens i les nenes, però al final també dels pares, les mares, i els avis i àvies. De tots. L'arribada al Monestir és incomparable, i després la cavalcada aquest any ha estat molt lluïda", ha conclòs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.