Una cadena humana ha fet possible el trasllat de la llibreria Re-read

Desenes de persones han ajudat a portar 10.000 llibres al nou local, separat per 80 metres de l'antic emplaçament


  • Comparteix:

Desenes de santcugatencs han participat a la cadena humana del Re-read / Foto: Cugat Mèdia

Desenes de santcugatencs han participat a la cadena humana del Re-read / Foto: Cugat Mèdia

La llibreria Re-read es trasllada al carrer de l'Endavallada, número 18. Només 80 metres separen el nou local de l'antic emplaçament, cosa que ha permès traslladar els 10.000 llibres d'un local a l'altre mitjançant una cadena humana. El propietari de la llibreria, Àlex Castellarnau, ha explicat a Cugat Mèdia que en tractar-se d'una distància tan curta i en una zona de vianants, no tenia sentit llogar una furgoneta. 'L'única manera possible que se'm va acudir va ser fer-ho manualment, però una persona sola s'hi hauria estat una setmana', ha dit. És per això que, finalment, va decidir fer una crida a la clientela, als amics i als familiars per convertir la mudança en una activitat social.



L'èxit de la convocatòria s'ha constatat des del primer moment, ja que, a les 17 h en punt d'aquest divendres, ja hi havia desenes de persones fent cadena d'un local a l'altre. Els llibres s'han traslladat per ordre, de manera que al final de la cadena quedaven col·locats al seu emplaçament definitiu. Castellarnau s'ha mostrat sorprès i emocionat amb la bona resposta de la ciutadania.


Àlex Castellarnau

Quan vaig decidir fer el trasllat de llibreria per un tema d'espai, vam veure una cosa molt bona que era que el nou local estava molt a prop, però també dolenta, perquè està tan a prop que no pots agafar una furgoneta i a més és un carrer peatonal. L'única opció que veia era fer-ho manualment, però una persona sola s'hi estaria una setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.