Tres detinguts per robatoris amb força a domicilis a Sant Cugat

Els presumptes lladres van ser interceptats pels Mossos d'Esquadra quan es prepareven per a un altre robatori


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes relacionats amb dos robatoris amb força a domicilis de Mira-sol. Agents del cos els van detenir la setmana passada al mateix barri quan presumptament es preparaven per cometre més robatoris. Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Els fets van tenir lloc el 17 de gener passat quan una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra va detectar cap a les 19 h dues persones al barri de Mira-sol que caminaven de manera sospitosa. Anaven separades per uns cinc metres entre elles, vestien de fosc i s'anaven fixant en les entrades dels blocs de pisos, principalment aquelles que quedessin més fosques i que disposessin de jardí amb plantes baixes.

Quan van detectar la presència policial, van pujar a un vehicle que els esperava amb el motor en marxa i van fugir a gran velocitat, però els agents van aconseguir barrar-los el pas i aturar-los, al mateix temps que arribaven més patrulles dels Mossos d'Esquadra.

En escorcollar-los els hi van trobar dos tornavisos, dues petites llanternes i dos jocs de guants. A l'interior del vehicle hi havia una motxilla amb un martell i unes brides al seu interior.

Els agents vinculen els tres detinguts a dos robatoris que van tenir lloc en un carrer proper el 10 i 13 de gener passats amb el mateix modus operandi amb el qual el lladres havien accedit als immobles forçant la porta de la terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.