Nova convocatòria de vaga de metges dimecres, dijous i divendres vinent

El Departament de Salut i el sindicat Metges de Catalunya s'han emplaçat a reunir-se dilluns per intentar acostar posicions


  • Comparteix:

vaga de metges a la plaça de Sant Jaume de Barcelona / Foto: ACN

vaga de metges a la plaça de Sant Jaume de Barcelona / Foto: ACN

El sindicat Metges de Catalunya (MC) ha anunciat una nova convocatòria de vaga amb aturades parcials prevista per als dies 1, 2 i 3 de febrer (dimecres, dijous i divendres vinents). Tot i això, a la reunió que han mantingut aquest divendres el Departament de Salut i el sindicat, els implicats s'han compromès a treballar, durant el cap de setmana, per buscar l'encaix jurídic i econòmic de possibles millores organitzatives davant l'alta pressió assistencial del sistema sanitari. Salut i MC s'han emplaçat a reunir-se dilluns vinent.

Ho ha explicat el sotsdirector del CatSalut, Alfredo Garcia, a la sortida de la reunió d'aquest divendres, que ha acabat sense acord. El secretari general de MC, Xavier Lleonart, ha tingut la percepció que la vaga de facultatius d'aquest dimecres i dijous ha "sacsejat una mica el tauler" i Garcia ha admès que ha estat un "missatge clar" cap a Salut. El sindicat manté per ara la vaga de la setmana que ve.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.