La Unipau reconeix el Legal Centre Lesvos amb el Memorial Joan XXIII per la Pau

La Menció de Reconeixement Frederic Roda és per a l'escola Forn de Teatre Pa'tothom


  • Comparteix:

Un refugiat camina durant la pluja en un campament improvisat als afores del camp de Moria, a Lesbos, el 29 de novembre del 2018 / Foto: ACN - Oxfam - Giorgos Moutafis

Un refugiat camina durant la pluja en un campament improvisat als afores del camp de Moria, a Lesbos, el 29 de novembre del 2018 / Foto: ACN - Oxfam - Giorgos Moutafis

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) ha concedit el Memorial Joan XXIII per la Pau 2022 al Legal Centre Lesvos. Es tracta d'una entitat que ofereix assistència legal a les persones migrants que arriben per mar a l'illa grega de Lesbos. Des de la Unipau, posen en valor la tasca de documentació de les violacions de drets a les persones migrants i l'exigència de responsabilitat a les administracions. En particular el memorial també posa en valor la tasca que l'advocada de l'entitat Lorraine Leete fa en aquest sentit.

D'altra banda, la Menció de Reconeixement Frederic Roda és per a l'escola Forn de Teatre Pa'tothom, dedicada al teatre social, que s'usa com a mitjà d'anàlisi d'estratègia de lluita amb els col·lectius que volen denunciar injustícies i busquen alternatives.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.