Una santcugatenca a la nova sèrie de TV3

Martina Vilarasau apareix a 'Bojos per Molière' com una de les alumnes de l'Institut del Teatre


  • Comparteix:

Fotografia de la gravació de Bojos per Molière d'esquerra a dreta: Martina Vilarasau, Montse Colomer (COREÒGRAFA), David Bonilla, Alejandro Bordanove, Elisabet Casanovas, Marc Balaguer, Martina Roura, Jordi Vidal (coach de veus), Laura Doncos i Alber

Fotografia de la gravació de Bojos per Molière d'esquerra a dreta: Martina Vilarasau, Montse Colomer (COREÒGRAFA), David Bonilla, Alejandro Bordanove, Elisabet Casanovas, Marc Balaguer, Martina Roura, Jordi Vidal (coach de veus), Laura Doncos i Alber

La nova sèrie de Televisió de Catalunya, 'Bojos per Molière', s'ha estrenat aquest gener amb la presència l'actriu santcugatenca Martina Vilarasau, que interpreta una de les companyes de classe dels protagonistes. 'Bojos per Molière' està ambientada a la dècada dels 90, en un nou curs que comença a l'Institut del Teatre, quan encara estava a la seu del carrer de Sant Pere Més Baix, a Barcelona. La sèrie consta de vuit capítols i aquest dilluns s'estrena el tercer. Encara que no està confirmada una segona temporada, Vilarasau espera que hi hagi, i participar-hi, per seguir veient l'evolució dels personatges.

La santcugatenca es va presentar en la que ha estat la seva primera experiència en un rodatge, ja que ella s'ha centrat sobretot en el teatre. Com ha explicat a Cugat Mèdia, aquesta experiència va avalar-la per participar en la sèrie, on la majoria de les gravacions són sobre un escenari. Vilarasau comenta que a molts dels seus companys els hi passa quelcom similar: la majoria venen del teatre i això els ha ajudat a fer un bon grup perquè cadascú explicava les seves batalletes.

L'actriu ha explicat que el rodatge ha estat "molt bonic" sobretot per les localitzacions, on es creava una "màgia" amb l'espai. També ha valorat que en aquesta experiència ha après moltes coses noves, com el pas dels moviments exagerats que requereix el teatre a cuidar cada matís perquè ho gravi la càmera. Tot plegat li ha servit per valorar més els petits detalls a la televisió, ja que ha vist quant costa gravar, fins i tot, els plans més curts.

Vilarasau afirma, això sí, que de tota aquesta experiència es queda amb el paper dels actors i actrius més grans, com Sandra Monclús, que també té un paper a la sèrie, que van estudiar a l'antic Institut del Teatre, on s'està gravant la sèrie, i recorden amb malenconia aquells anys. Vilarasau ha estudiat a l'actual ubicació de l'Institut i recordar amb persones que van estudiar al vell centre és un dels millors records que s'emporta del rodatge, ha dit.


Martina Vilarasau

Els rodatges són bonics en el sentit que hem estat a localitzacions boniques. Que es forma la màgia amb aquell lloc. Vam estar a la seu de l'Institut del Teatre d'aquells anys ha sigut bonic tornar a aquell espai que ara és l'Institut de la Dona, ara té una altra funció. I compartir experiències amb actors més grans que et comentaven que havien estudiat aquí i tornar a gravar allà els hi semblava estrany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.