'Ser mosso d'esquadra no acaba amb la jubilació'

El Teatre-Auditori ha acollit l'acte de reconeixement a prop de 600 efectius que s'han jubilat


  • Comparteix:

Prop de 600 mossos d'esquadra jubilats han rebut aquest dimarts el reconeixement i l'agraïment del cos policial. En una trobada al Teatre-Auditori Sant Cugat, s'ha homenatjat tots aquells efectius que s'han jubilat en els darrers anys. La majoria d'aquests integrants de la policia catalana van formar part del desplegament del cos al país. El comissari en cap, Eduard Sallent, ho ha posat en valor: 'Tot el que vivim amb normalitat us ho devem a vosaltres'. El cap dels Mossos també ha reflexionat sobre com la dedicació dels agents marca la seva vida; així, malgrat tornar l'arma, la placa i l'uniforme, mai no deixen de 'ser mossos d'esquadra'.

Ha clos l'acte el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, que ha agraït als homenatjats el fet que fessin "un salt al buit" per integrar-se en una policia que es trobava en les beceroles. Ara, 40 anys després del desplegament, Elena ha celebrat que Catalunya té una policia "puntera, propera i eficaç", que forma part d'una institució "nuclear" del país i "molt prestigiada".

Sallent ha apuntat que aquestes jubilacions escenifiquen un "relleu" a noves generacions de mossos d'esquadra. En aquest sentit, el conseller Elena ha refermat la necessitat de fer "un nou creixement" per assolir els 22.000 efectius arreu del territori.

La trobada ha comptat amb la participació de l'alcaldessa, Mireia Ingla, així com de regidors de l'Ajuntament i exconsellers d'Interior.


Joan Ignasi Elena

Els Mossos són proximitat, qualitat i eficàcia. Això s'ha construït de forma molt ràpida. Aquest agraïment és molt sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.