Un pont uneix ja tot el passeig del Canari de Valldoreix

La nova connexió busca millorar la mobilitat a la zona


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta els vocals de l'EMD Bernat Gisbert, Lluïsa Muñoz i Susana Herrada i el president de l'administració, Josep Puig / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta els vocals de l'EMD Bernat Gisbert, Lluïsa Muñoz i Susana Herrada i el president de l'administració, Josep Puig / Foto: Cugat Mèdia

El passeig del Canari de Valldoreix, fins ara dividit pel pas del torrent d'en Nonell, ja té continuïtat gràcies a la incorporació d'un pont. L'actuació, que s'ha allargat una mica més per la demora d'alguns materials, ha tingut un cost 268.718 euros que ha assumit l'EMD de Valldoreix. Es tracta d'una antiga reivindicació dels veïns de la zona als quals la nova infraestructura els hi facilita la mobilitat.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat que, fins ara, el passeig del Canari estava tallat pel pas del torrent. Ara, aquest nou pont uneix els dos trams i facilita la mobilitat, tant per als vehicles com a peu i en bicicleta, i evita haver de fer la volta per altres vies.


Josep Puig

Evita haver de fer la volta. A banda d'unir els dos barris, facilita la mobilitat de la gent que passeja o va en bici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.