Els santcugatencs es gasten un promig de 30 euros en petards


  • Comparteix:

Els santcugatencs estan ultimant les compres de petards i focs artificials de cara a la Revetlla de Sant Joan. Enguany, les propostes que més han cridat l'atenció són, com sempre, el coets.

Des de dimarts, els ciutadans estan realitzant les seves compres de petards. La revetlla de Sant Joan reuneix als amants dels focs d'artifici i aquells que s'han de conformar amb les tradicionals "bombetes". Parlem dels nens que tenen prohibit adquirir productes perillosos, de la classe 2; mentre que la classe 1, són els petards adreçats als menors de 14 anys.

Les compres realitzades, sovint en grup, acostumen a passar els 30 euros. Tot i així, moltes persones guarden part dels petards per la Festa de Sant Pere. La propietària de Can Sagarell ens parla de període de venda de petards:

propietària de Can Sagalés

La gent no pot adquirir els petards a última hora perquè només tenim 10 dies per fer la venda


Enguany la novetat de les parades de venda de material pirotècnic són les traques de colors. Es tracta d'uns focs artificials molt espectaculars, però també molt perillosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.