Afectacions al trànsit per la ReVolta

La cursa ciclista femenina arriba aquest dissabte a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La ReVolta, cursa ciclista femenina, se celebra aquest dissabte, amb sortida i arribada a Sant Cugat. Tot plegat provocarà afectacions al trànsit i també en el servei d'autobús. La cursa començarà a les 9.50 h a l'avinguda del Pla del Vinyet i recorrerà tota la ciutat fins a sortir en direcció a Castellbisbal; la tornada està prevista per a les 12.40 h, també a Pla del Vinyet. La ReVolta fa un recorregut de 127 quilòmetres i hi participaran 100 ciclistes d'arreu d'Europa. Agents de la Policia Local, membres de Protecció Civil, Agents de Civisme i voluntaris de la Unió Ciclista de Sant Cugat del Vallès vetllaran per la seguretat i pel bon funcionament de la jornada en col·laboració amb l'organització.


Mapa del recorregut

Mapa del recorregut / Foto: Ajuntament de Sant Cugat



Afectacions al trànsit:

  • Tancament de l'avinguda Pla del Vinyet entre l'avinguda de Gràcia i la plaça de Gabriel Ferrater, des de les 6.30 h fins a les 15 h de dissabte.

  • Prohibició de l'estacionament de vehicles a tots els carrers per on passa el recorregut i a l'avinguda del Pla del Vinyet entre la plaça de Gabriel Ferrater i l'avinguda de Gràcia, des de les 19 h de divendres fins a les 15 h de dissabte.

  • Reserva d'estacionament d'unes 20 places per a vehicles Protecció Civil, a la zona blava del carrer de Cèsar Martinell, entre el carrer del Dos de Maig i l'avinguda del Pla del Vinyet, des de les 6 h a 15 hores del dissabte.

  • Reserva d'estacionament al carrer Sant Josep, al tram comprès entre el carrer del Dos de Maig i el carrer de Bergara, de les 19 h de divendres a les 15 h de dissabte.

  • Reserva d'estacionament a l'avinguda del Pla del Vinyet, entre els carrers de Santa Teresa i de Sant Josep, a la banda dreta segons sentit de la marxa en direcció avinguda de Gràcia, des de les 9.15 h de divendres fins les 16 h de dissabte.

  • Talls de trànsit puntuals a tot el recorregut entre les 9.30 h i les 15 h del 29 d'abril. Aquests talls a la circulació tindran també afectació en la mobilitat viària dels carrers dels voltants.


  • Afectacions al servei d'autobús:

    Les línies i les parades dels autobusos urbans es veuran alterades per la cursa i es podrien produir alguns retards en el servei. Es posaran avisos a les parades afectades. L'afectació serà a les línies L1, L2, L3 i L8, A4, B7 i B8 que durant aquesta hora faran recorregut alternatiu.
  • Les línies A4, B7 i L2 es desviaran per Gràcia - Llaceres i Torreblanca.

  • Les línies L1 i L3 es desviaran per Francesc Moragas.

  • La línia L8 es desviarà per Torreblanca - Rambla del Celler



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.