Petri Raisanen: 'El ioga és una de les millors teràpies per al cos i la ment'

El centre santcugatenc Ashtanga Yoga ha organitzat un 'workshop' amb 42 participants d'arreu d'Europa


  • Comparteix:

Alumnes a la classe de Mysore amb el professor Petri Raisanen / Foto: Cugat Mèdia

Alumnes a la classe de Mysore amb el professor Petri Raisanen / Foto: Cugat Mèdia

El ioga ha arribat amb força a Sant Cugat. Fins a 42 participants d'arreu d'Espanya i Europa han assistit al 'workshop' organitzat pel centre Ashtanga Yoga. Les classes han estat impartides pel mestre finlandès Petri Raisanen, qui al llarg del cap de setmana ha mostrat l'enfocament i coneixement que té sobre el Mysore. Des de les 6:30 h del matí, Raisanen ha creat un espai de pau i tranquil·litat, on en grups de 14 integrants han passat per aquest taller d'Ashtanga Yoga. Des del centre santcugatenc han explicat que les diferents activitats que s'han fet són una gran oportunitat per conèixer a altres practicants de ioga i fer créixer aquesta disciplina.

El mestre de ioga internacional Petri Raisanen s'ha mostrat "molt emocionat i feliç de veure tanta gent aquí a Sant Cugat fent les classes". "El ioga és una de les millors teràpies tant per al cos com per la ment"

La codirectora del centre, Yasmina Espelosín, ha agraït la presència de Raisanen, ja que és "molt positiu rebre la seva bona energia i aprendre d'ell com a ésser i no només per les postures de ioga". Sobre la participació en el 'workshop', Espelosín ha explicat que tot és "molt intens", però que ho estan "gaudint molt".
Petri Raisanen al centre Ashtanga Yoga de Sant Cugat

Petri Raisanen al centre Ashtanga Yoga de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia



Per altra banda, al llarg d'aquests quatre dies de 'workshop', els alumnes han fet altres activitats com un pícnic als jardins del Monestir o un sopar al restaurant vegetarià Kombu. A més, el professor Petri Raisanen ha fet una firma de llibres per als assistents aquest dissabte.




Petri Raisanen

El ioga és una de les millors teràpies per al cos i la ment




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.