Una fundació donarà continuïtat al projecte d'Aula de So 'més enllà dels seus impulsors'

Amb la constitució de la fundació, també es vol evidenciar el caràcter social d'aquesta escola de música


Temes relacionats

Martí Marín (Aula de so): 'La fundació permetrà que el patrimoni d'Aula de so es quedi a la ciutat' ( 4/jul/21)


  • Comparteix:

El dia de la signatura de la constitució de la fundació / Foto: Cedida

El dia de la signatura de la constitució de la fundació / Foto: Cedida

Aula de So i Pleniluni Musical han constituït una fundació 'per donar continuïtat al projecte més enllà de les persones que el van iniciar'. Així ho ha explicat el director d'Aula de So, Martí Marín, qui assumirà el càrrec de president de la fundació, acompanyat de Susanna Muñoz a la vicepresidència. D'aquesta manera, els tres locals contigus que ocupen l'escola de música i la botiga, ubicats a l'entorn de la plaça d'en Coll, han estat cedits a la fundació. 'És una manera de fer palès que Aula de So no és una institució lucrativa, sinó una institució amb vocació social', assegura Marín.

Al patronat de la fundació, a banda de veure-s'hi representats Aula de So i Pleniluni, també hi tenen veu el projecte de cooperació internacional Petits músics del món, i la cooperativa que gestiona l'escola de música autoritzada, Musicart.

Pel que fa a l'escola de música, que enguany compta amb 450 alumnes, Marín confirma que seguirà vigent i que les famílies no notaran la diferència. La quota, en els pròxims mesos, l'hauran de començar a pagar a la fundació, però com a quota pel servei. Si una família vol fer una donació, ho podrà fer a part i, en aquest cas, la podrà desgravar, com qualsevol altra aportació a una fundació sense ànim de lucre.

Marín ha explicat que la presentació oficial de la fundació tindrà lloc a principis del curs vinent, en un acte institucional que hauria de servir "per implicar les institucions, la societat civil i les empreses en les accions de la fundació". "Som els darrers comunistes, perquè realment hem perdut tot el patrimoni. Necessitem que la gent valori aquest acte de generositat i puguem crear sinergies", conclou.


Martí Marín

Som els darrers comunistes, perquè realment hem perdut tot el patrimoni, ja no tenim res, només ens tenim a nosaltres. Però, en canvi, la fundació pot ser un canal per recollir patrocinis. Necessitem que la gent valori aquest acte de generositat i puguem crear sinergies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.