Tallers infantils i molta música per celebrar els 70 anys del cau Berenguer el Gran

La plaça de l'U d'Octubre serà dissabte 20 de maig el punt de trobada de les activitats que s'allargaran fins a la matinada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la festa de celebració del 65 anys del 2018 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la festa de celebració del 65 anys del 2018 / Foto: Cugat Mèdia

L'Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran celebra enguany el seu 70è aniversari. Per compartir aquesta efemèride amb la ciutadania de Sant Cugat, l'entitat ha organitzat aquest dissabte 20 de maig una festa farcida d'activitats des de les 10 h i fins a la matinada a la plaça de l'U d'Octubre, amb el concert de Miquel del Roig, com un dels plats forts de la jornada.

ESCOLTA-HO


CONSULTA TOT EL PROGRAMA DEL 70è ANIVERSARI

El programa d'activitats començarà amb una benvinguda i homenatge a les persones que van veure néixer el cau, "un acte que serà molt bonic perquè homenatjarem dos dels fundadors que van morir per Covid fa dos anys", ha explicat Martí Romaní, cap de l'agrupament, a Cugat Mèdia.

Xerrades, tallers, espectacles de dansa, actuació dels Diables i un dinar i una xocolatada popular, completen el programa de la celebració.

Roser Bueta i Martí Romaní, caps de l'Agrupament durant l'entrevista a Cugat Mèdia

Roser Bueta i Martí Romaní, caps de l'Agrupament durant l'entrevista a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

L'Agrupament

L'any 1953 mossèn Joan Clerch i Vivó, rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Ignasi Grau i Climent Ribera van fundar l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran de Sant Cugat. L'Agrupament Escolta, dedicada a l'educació en el lleure, compta actualment amb 95 criatures i llista d'espera per formar-hi part. El principal objectiu del cau és "aprendre jugant".


Martí Romaní

És molt bonic perquè hem pogut retrobar-nos amb molta gent que havia estat al cau. Farem un petit homenatge a dos dels fundadors que van morir per Covid fa dos anys. Serà molt bonic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.