L'oncòleg Eduardo Bruera, investit doctor honoris causa per la UIC

L'especialista argentí, que ha rebut més de 30 premis internacionals durant la seva trajectòria professional, ha estat reconegut per la seva feina


  • Comparteix:

L'oncòleg Eduardo Bruera, durant la siva visita a les instal·lacions de la UIC / Foto: Cedida

L'oncòleg Eduardo Bruera, durant la siva visita a les instal·lacions de la UIC / Foto: Cedida

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha nomenat doctor honoris causa Eduardo Bruera, oncòleg i fundador del departament de Medicina Pal·liativa, Rehabilitació i Medicina Integrativa de l'hospital MD Anderson de Houston. L'especialista argentí, que ha rebut més de 30 premis i reconeixements internacionals durant la seva trajectòria professional, ha rebut el reconeixement pel seu renom mundial en l'àmbit de la medicina i de les cures pal·liatives. Bruera, que també ha exposat la seva tesi magistral, ha reivindicat la necessitat de no 'escatimar recursos a l'hora de facilitar la vida de la gent gran'. El metge ha conclòs l'acte d'investidura amb la visita al Campus de la UIC a Sant Cugat i de la clínica de Cures UIC Barcelona, de la qual n'ha destacat el modus operandi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.