Cugat Mèdia inaugura una exposició al carrer amb la història dels 40 anys del mitjà

La mostra forma part de les accions del 40è aniversari i es podrà veure fins al setembre


  • Comparteix:

Cugat Mèdia inaugura una mostra a quatre places de la ciutat on es fa un recull de moments, la història i les persones que han format part del mitjà públic al llarg dels més de 40 anys de trajectòria. La mostra consta de quatre cubs que es troben a les places de Lluís Millet, de Barcelona, de la Vila i d'Octavià amb contingut diferent per a cadascun d'ells i es podrà visitar fins al setembre.

Les cares dels cubs estan dedicades a diferents àmbits: una explica què és Cugat Mèdia, tots els seus canals i les localitzacions de la mostra. La segona cara està destinada a la cronologia i els premis més destacats del mitjà. La tercera recull moments i iniciatives organitzades per Cugat Mèdia durant aquests 40 anys. I l'última és un homenatge als fundadors de Ràdio Sant Cugat (Màrius Caralt, Ramon Grau, Josep Grau i Paco Garcia) i als emblemàtics Joan Fàbregas, el 'Fabri', i Pere Pahissa. També està dedicada a les persones que formen part de la família de Cugat Mèdia, tant extreballadors com l'equip actual.

El director provisional del mitjà, Joan Miquel Fernández, ha celebrat que els 40 anys suposen "maduresa", però que es manté "l'esperit del primer dia amb una plantilla molt jove".

Màrius Caralt, Ramon Grau i Josep Grau, tres dels fundadors de Ràdio Sant Cugat

Màrius Caralt, Ramon Grau i Josep Grau, tres dels fundadors de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Un dels fundadors, Ramon Grau, ha celebrat com Ràdio Sant Cugat va suposar el primer pas dels mitjans de comunicació locals de la ciutat: "Allà va començar tot". L'actual president del Grup Totmedia també ha assenyalat les fornades de professionals que hi van començar les seves carreres i ha recordat que, entre ells, "ha sortit una persona que serà alcalde", en referència a Josep Maria Vallès.

L'exposició consta també de codis QR que permeten ampliar els continguts de la mostra. A través d'aquests enllaços es poden escoltar fragments històrics de ràdio, consultar pàgines web especials i visualitzar els vídeos.




Ramon Grau

Tot va començar aquí. El que coneixem com a mitjans locals va començar el 13 de juny de 1982 al carrer de Sant Antoni.

Joan Miquel Fernández

És maduresa i arriben coses amb l'edat que no t'esperes. El que no s'ha perdut és l'esperit del primer dia, amb una plantilla molt jove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.