Cugat Mèdia regala entrades per a Port Aventura i un descompte per a Viatges El Corte Inglés si participes a la 'Festassa'

Fes la teva petició musical perquè soni a la festa del 30 de juny a través d'una nota de veu de WhatsApp i participaràs en el concurs


  • Comparteix:

Concurs de la 'Festassa' de Cugat Mèdia

Concurs de la 'Festassa' de Cugat Mèdia

Cugat Mèdia organitza un concurs entre totes les persones que participin al Ràdio Show de la 'Festassa' per tancar la celebració dels 40 anys del mitjà públic. Divendres 30 de juny el xòuman Ivan Medina, extreballador de casa, serà el conductor de la festa, presentant els artistes i punxant temes musicals entre concert i concert des de les 22 h. A partir de la 1 h la festa continuarà amb el seu Ràdio Show de peticions musicals per cantar i ballar la BSO de la nostra vida. Totes les persones que participin fent una petició musical entraran al concurs.

El guanyador del concurs s'endurà una entrada doble amb una nit d'hotel per a dues persones a Port Aventura World i un descompte de 150 euros per a Viatges El Corte Inglés.
Les peticions ja es poden fer enviant una nota de veu per WhatsApp al 683 27 36 59 amb la cançó escollida, el motiu i una dedicatòria, o la mateixa nit de la 'Festassa' a la carpa que instal·larà Cugat Mèdia al costat de l'escenari a partir de la 1 h.

La 'Festassa' del 30 de juny serà el tancament dels actes de celebració dels 40 anys d'història del mitjà públic de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.