El judici contra el presumpte autor de la mort de tres sensellars detingut a les Planes comença dilluns

La fiscalia demana presó permanent revisable per a l'acusat


  • Comparteix:

La caravana on vivia el presumpte assassí, a les Planes / Foto: Cugat Mèdia

La caravana on vivia el presumpte assassí, a les Planes / Foto: Cugat Mèdia

La Fiscalia demana presó permanent revisable per al presumpte assassí de tres persones sense llar que va ser detingut l'abril de 2020 a les Planes, a Sant Cugat, on vivia en una caravana. En cas que no s'apliqui aquesta pena, ja que existeix l'atenuant de drogoaddicció i ingesta d'alcohol per part de l'acusat, el fiscal li demana 25 anys de presó per cadascun dels tres delictes d'assassinat amb traïdoria pels quals se'l jutja. El judici comença dilluns vinent a l'Audiència de Barcelona.

Els Mossos van detenir l'abril de 2020 un home que vivia en una caravana a les Planes per la seva presumpta relació amb diverses morts violentes que persones que vivien al carrer a Barcelona. Tots els homicidis es van produir durant el confinament per la Covid-19. L'avís d'un ciutadà relatiu a l'últim assassinat va permetre la detenció, ja que els Mossos tenien activat un dispositiu de vigilància que va acabar amb la detenció.

L'acusat tenia en aquell moment 35 anys, sobre qui no constaven antecedents, tret d'una detenció a Saragossa de la Guàrdia Civil per un delicte patrimonial. Després de la detenció, va declarar per vídeoconferència davant del jutjat d'instrucció de Rubí, que va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.