La nova seu del CMSC s'inaugurarà finalment el proper mes de setembre


  • Comparteix:

L'entitat ha demanat una subvenció al govern català per finançar el projecte del rocòdrom

L'entitat ha demanat una subvenció al govern català per finançar el projecte del rocòdrom

El Club Muntanyenc té previst inaugurar oficialment la seva nova seu el proper 10 de setembre, tot i que l'edifici entrarà en funcionament durant l'estiu. El Club ha demanat una subvenció a la Generalitat pel rocòdrom que es construirà a la nova seu de la Rambla del Celler.

El president de l'entitat, Narcís Castanyer, ha explicat que les obres de la nova seu marxen a bon ritme però que no es podrà inaugurar la seu aquesta primavera. Per això el Club ha decidit convertir la festa del soci en un comiat de la seu actual, i celebrar la inauguració quan l'edifici ja estigui en funcionament:

Narcís Castanyer

Coincidint amb la diada del soci, probablement farem la festa de comiat de la vella seu. La nova seu l'estrenarem abans de la inauguració formal, que la farem passades les vacances amb tranquil·litat però amb l'edifici en funcionament


Un dels aspectes més novedosos de la nova seu serà el rocòdrom, de més de 20 metres d'alçada, que s'instal·larà en una de les parets exteriors del nou edifici. De moment, el cluc ha sol·licitat una ajuda al govern de la Generalitat per finançar aquesta instal·lació. Precisament aquest diumenge, coincidint amb la Marxa Infantil, el Secretari General de l'Esport, Rafael Niubó, i l'alcalde Lluís Recoder han fet una visita d'obres de les noves instal·lacions del Club. Fins abans de l'estiu però, el Club Muntanyenc no sabrà si comptarà amb aquesta subvenció del govern català. Escoltem Narcís Castanyer.

Narcís Castanyer

Un possible ajut de la Generalitat que esperem es materialitzi aviat pel rocòdrom, per què té un pressupost bastant important, i com a equipació singular de l'esquipament esportiu de la ciutat, la Generalitat és molt probable que pugui subvencionar una part important


El rocòdrom costarà uns 150.000 euros, dels quals la Generalitat podria aportar entre un 30 i un 50 per cent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.