L'acusat de matar tres persones sense llar durant el confinament a Barcelona accepta 63 anys de presó

L'home, que va ser detingut a Sant Cugat, ha reconegut els tres assassinats i s'ha declarat culpable de tres delictes contra la integritat moral


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la caravana on va ser localitzat a les Planes / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la caravana on va ser localitzat a les Planes / Foto: Cugat Mèdia

L'acusat de matar tres persones sense llar a Barcelona durant el confinament ha acceptat 63 anys de presó en total: 20 per cada delicte d'assassinat i tres més per tres delictes contra la integritat moral. L'acord de conformitat inclou també 30 anys de llibertat vigilada. El màxim temps que complirà a la presó és de 40 anys. L'home; que va ser detingut l'abril de 2020 a les Planes, a Sant Cugat, on vivia en una caravana; s'ha reconegut com a autor material de les morts i com a culpable de tres delictes contra la integritat moral. La Fiscalia demanava presó permanent revisable o 25 anys de presó per cada crim. L'acusat, amb problemes de drogoaddicció, va matar tres sensesostre a tres punts diferents de l'Eixample colpejant-los el crani amb pals.

Segons la Fiscalia, cap a les 14 h del 16 d'abril, l'acusat va agredir amb una barra de ferro un jove a l'entorn de l'Auditori de Barcelona. La barra procedia d'un encofrat i tenia una de les puntes corbades. Li va colpejar el crani mentre dormia. Cap a les 00.40 hores del 18 d'abril, l'acusat va agredir amb un pal un altre sensellar al carrer de Casp amb Pau Claris. Li va donar fins a sis cops al cap mentre la víctima dormia. Per últim, cap a les 23 h del 27 d'abril, va colpejar amb una barra de ferro similar a la primera un altre indigent prop de la Sagrada Família, al carrer de Rosselló amb Sardenya. L'home va ser arrestat el 28 d'abril en una caravana on vivia a les Planes, a Sant Cugat.

El fiscal recorda que les tres víctimes dormien al carrer i eren vulnerables i no van poder demanar ajuda perquè no hi havia gairebé ningú a la via pública a causa del confinament. Segons els forenses, l'acusat patia un trastorn de la personalitat no especificat i trastorns greus per consum d'estimulants, marihuana i alcohol que li afectaven de forma lleu les seves capacitats cognitives i volitives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.