Les piscines del Parc Central i la Floresta obriran el 23 de juny

La temporada finalitzarà el 3 de setembre i en cas d'onada de calor l'entrada serà gratuïta per a les persones de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la piscina del Parc Central / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la piscina del Parc Central / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La temporada de bany a les piscines municipals del Parc Central i de la Floresta comença el divendres 23 de juny. Els horaris es mantenen igual que l'any passat, sense cap tipus de restriccions i amb el funcionament habitual: juny i juliol d'11 h a 20 h, entre setmana, i d'11 h a 19.30 h, els caps de setmana; agost i setembre: d'11 h a 19.30 h, entre setmana, i d'11 h a 19 h, els caps de setmana i festius. Com ja es va fer l'estiu passat, en cas d'onada de calor (a partir de 'risc 3') l'entrada a les piscines serà gratuïta per a les persones de Sant Cugat.

D'altra banda, el dia 9 de juliol a les 12 h, es farà la jornada Mulla't per l'esclerosi on es podrà participar en el repte "neda per l'esclerosi" entre d'altres activitats.

Entrades i abonaments

Es mantindrà el sistema de compra d'entrades i abonaments online, mitjançant l'aplicació mòbil que es pot descarregar a través d'aquest enllaç.

L'aplicació estarà operativa els propers dies, segons explica l'Ajuntament en un comunicat. Amb tot, les entrades també es podran comprar a les taquilles de les piscines.

En el cas de la modalitat d'abonament familiar, es requerirà obligatòriament la documentació per justificar la residència a Sant Cugat i que es pertany a la mateixa unitat familiar.

Inscripcions a cursets de natació

Pel que fa a les inscripcions als cursets de natació es faran presencialment a la recepció de les instal·lacions. Els dies obertura per formalitzar les inscripcions són:
  • Parc Central, el 19 de juny de 9 h a 14 h i de 17.30 h a 19.30 h
  • La Floresta, el 21 de juny de 17.30 h a 19.30 h



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.