Els Gausacs completen una diada castellera de Festa Major rodona

Els Castellers de Sant Cugat han completat la diada local descarregant un 4 de 8, una torre de 7, un 7 de 7 i un vano de 5


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han tornat a omplir de color i emoció la plaça d'Octavià, aquest diumenge, amb motiu de la 26a Diada Castellera de Festa Major. Els Gausacs han posat en escena un 4 de 8, una torre de 7, un 7 de 7 i un vano de 5 durant els pilars de comiat, que han servit per posar el punt final a la jornada de castells a la ciutat. A la Diada també hi han participat els Borinots de Sants i els Castellers de Sarrià, que també han disposat de tres rondes per dur a terme els seus corresponents pilars.



Els Gausacs han pogut descarregar tots els seus castells, fet que des de la colla santcugatenca s'ha celebrat de forma efusiva. Pel que fa a les colles convidades, els Borinots de Sants han descarregat amb solvència el 4 de 8 i el 5 de 7, però no han pogut descarregar el 3 de 8 que han intentat després de la ronda de repetició. Pel que fa als Castellers de Sarrià, la colla barcelonina ha resolt amb eficàcia el 4 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 3 de 7.

El cap de colla dels Gausacs, Tomàs Baldi, s'ha mostrat molt satisfet amb la intervenció dels castellers santcugatencs i ha reivindicat la Diada popular que té lloc durant la Festa Major de la ciutat. D'altra banda, Baldi també ha aprofitat l'avinentesa per donar les gràcies a les altres colles participants.

Els Castellers de Sant Cugat tenen ara a la vista la propera jornada, que tindrà lloc a la llotgeta del Monestir, el 15 de juliol amb la presència dels Minyons de Terrassa i també dels Moixiganguers d'Igualada.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.