La Floresta celebrarà la Festa Major del 14 al 23 de juliol

El districte reparteix com sempre totes les activitats en dos caps de setmana


  • Comparteix:

Imatge del pregó de la Festa Major de la Floresta de 2019 / Foto: Ajuntament

Imatge del pregó de la Festa Major de la Floresta de 2019 / Foto: Ajuntament

La Floresta celebrarà la Festa Major del districte del 14 al 23 de juliol. El Senglar Cultural i la Comissió de Cultura del Consell de barri de la Floresta, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitzen la festa grossa del districte amb més de 25 activitats distribuïdes com sempre en dos caps de setmana de juliol. Juan Merino, veí del barri i tertulià de Cugat Mèdia, serà el pregoner d'enguany, el divendres 14 de juliol a les 19 h al Parc de les Dones.


CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE LA FLORESTA

El primer cap de setmana (14, 15 i 16 de juliol) destaquen activitats com el 7è BeerFestFloresta, les 8es Olimpíades Bandarres, la Festa a Josep Playà amb diferents concerts i la Zona de lleure de Can Llobet.

El segon cap de setmana (amb inici el dijous 20 de juliol i fins al diumenge 23) es podrà gaudir del 10è Cerca-tasques amb Banda Patilla, la Nit Jove, la 29a edició de la trobada de paellers i paelleres, la Nit de Festa Major amb els Mortimers, entre d'altres, i el fi de festa amb el concert de Monk i les tradicionals havaneres.

Les diferents activitats de la Festa Major de la Floresta es reparteixen entre el Parc de les Dones, el Casino, les Pistes de Can Llobet i les places de Miquel Ros i de Josep Playà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.