
Moment de la 1a Festa de la Sega de Collserola / Foto: Cedida

D'esquerra a dreta, Alfred March i Oriol Josa / Foto: Cugat Mèdia
La Rural i la Florestina volen consolidar aquest projecte en comunitat seguint els passos de la cervesa Florestina que el 2024 complirà 10 anys d'existència. Una cervesa que té set estils diferents i que fabrica uns 20.000 litres cada any des de la Florestina i que es ven a diferents bars de Sant Cugat, la Floresta i Rubí, entre d'altres.
El soci fundador de la Rural, Alfred March, ha destacat que "nosaltres com a pagesos volem trobar sentit a provar nous cultius que s'adaptin a la nostra realitat com poden ser l'ordi o el llúpol". De la seva banda, el coordinador de projectes comunitaris de la Florestina, Oriol Josa, ha ressaltat que "la nostra idea és fer una cervesa més local, més participativa i que més comunitats s'adhereixin a aquest projecte".
Oriol Josa
Volem fer una cervesa que sigui molt local, participativa i que l'ordi i el llúpol siguin protagonistes.
Alfred March
Nosaltres com a pagesos volem trobar sentit a provar nous cultius que s'adaptin a la nostra realitat.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.