Moció institucional perquè totes les escoles de Sant Cugat siguin refugis climàtics

En Comú Podem portarà al ple de juliol una moció, amb el compromís de tots els grups polítics, per garantir el confort climàtic a les aules


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'institut-escola Catalunya / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'institut-escola Catalunya / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

En Comú Podem portarà al primer ple del nou mandat una moció que reclama que totes les escoles de Sant Cugat siguin refugis climàtics a partir de l'estiu que ve. El text reclama ombra als patis i climatitzar aules, espais comuns i polivalents dels centres. El grup municipal basa la moció en l'informe 'Ombres per a les Escoles' que han elaborat les AFA de nou escoles públiques de la ciutat. A l'informe s'ofereixen dades que fan referència a la situació dels infants als centres públics que, en els mesos de més calor, provoquen perjudicis directes als alumnes. En Comú Podem s'ha assegurat el compromís de tots els grups polítics i, per tant, la moció es durà al ple com a moció institucional.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.