Estabilitzat l'incendi a Collserola entre Vallpineda i la Colònia Montserrat

Es preveu donar-ho per extingit durant aquest dimecres al matí


  • Comparteix:

La columna de fum i el treball dels Bombers es veu des de Valldoreix i la Floresta / Foto: Cedida

La columna de fum i el treball dels Bombers es veu des de Valldoreix i la Floresta / Foto: Cedida

Els Bombers han donat per estabilitzat a les 19.15 h l'incendi forestal que aquesta tarda de dimarts ha cremat a Molins de Rei, entre la urbanització Vallpineda i la Colònia Montserrat, a Valldoreix, al terme municipal de Sant Cugat. El cos d'emergències ha estat revisant la zona fins a les 23 h on hi han treballat amb 20 dotacions, dues de les quals aèries. Els Bombers han indicat que s'ha fet de bon inici un atac 'molt contundent' a les flames perquè hi ha cases a prop de la zona del foc. En aquell moment les previsions ja eren optimistes perquè un focus secundari que hi havia ja s'havia apagat i s'estimava que el flanc dret aniria a morir a una pista. S'ha prioritzat el flanc esquerre, que tenia continuïtat. El barri valldoreixenc afectat ha quedat tallat durant unes hores des de la cruïlla de Moreneta de Montserrat amb el carrer de Goya, excepte pels veïns de la zona. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, no hi hagut persones ferides ni habitatges afectats pel foc.

Des de Bombers de la Generalitat han explicat a Cugat Mèdia aquest dimecres al matí que agents del cos han fet la darrera revisió a les 23 h amb una càmera tèrmica per assegurar l'estabilització i s'ha pogut determinar que no hi havia perill que l'incendi revifés. Està previst que durant al matí d'aquest dimecres l'Equip de Prevenció Activa Forestal torni a la zona afectada i doni per extingit l'incendi.

De fet, Bombers assegura que no han rebut cap trucada d'emergència de cap veí del barri durant la nit i fins les 7.15 h d'aquest dimecres.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.