Afectacions de trànsit per les obres de construcció del carril bici que unirà la Floresta amb Valldoreix

Durant aquest dilluns, es donarà pas alternatiu als vehicles


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la via / Foto: Google Street

Imatge d'arxiu de la via / Foto: Google Street

Els treballs per construir el carril bici i per a vianants que ha de connectar Valldoreix amb la Floresta avancen. L'execució de les obres obligarà aquest dilluns a alterar el trànsit a la via, la carretera de Vallvidrera (BV-1462). Entre les 8 i les 19 h, es donarà pas alternatiu als vehicles en els dos sentits de la marxa. En finalitzar la jornada de treballs, es recuperaran els dos carrils, segons ha informat l'Ajuntament.

Les obres formen part de la construcció del carril bici i per a vianants entre Valldoreix i la Floresta, per la carretera de Vallvidrera. La previsió és que les obres estiguin completades durant el primer trimestre del 2024.

El nou carril, de 3,5 metres d'amplada i 1,12 quilòmetres de longitud al marge dret de la carretera, servirà també per millorar la seguretat a la via, ja que el pas per a bicicletes i vianants quedarà segregat per barreres de seguretat, a més que s'ha implantat una nova rotonda a la intersecció de la carretera amb el Camí Antic de Terrassa. La intervenció compta amb un pressupost de 2,1 milions d'euros cofinançats per la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix.

L'execució actual s'inclou dins la primera fase del projecte, que se centra en l'execució de la rotonda i del tram interurbà. En una segona fase, es completarà amb el tram urbà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.