La santcugatenca Marina Romero presentarà 'El matí de Catalunya Ràdio' els divendres

La periodista porta dos estius consecutius presentant l'espai durant els mesos de vacances


  • Comparteix:

Marina Romero presentarà els divendres 'El matí de Catalunya Ràdio' / Foto: cedida

Marina Romero presentarà els divendres 'El matí de Catalunya Ràdio' / Foto: cedida

La santcugatenca Marina Romero serà l'encarregada de presentar 'El matí de Catalunya Ràdio' tots els divendres, a partir de setembre a la nova temporada. La periodista formarà equip amb el sabadellenc Ricard Ustrell, qui conduirà l'espai de dilluns a dijous, en la franja horària de 7 h fins a les 13 h. Romero conduirà l'espai per l'absència d'Ustrell, que es trobarà preparant el programa de TV3 que també presenta, 'Col·lapse'. Fins ara, Romero treballava en el programa de la ràdio pública de Catalunya, 'La Tarda', que presenta Elisenda Carod i on la santcugatenca aportava la part més informativa de l'espai. Abans, formava part de l'equip d''El Matí de Catalunya Ràdio'.

La de Sant Cugat es troba, ara mateix, presentant el mateix programa al llarg de tot l'estiu. De fet, Romero ja va presentar l'espai durant l'estiu de 2022.

Fins ara, Romero treballava en el programa de la ràdio pública de Catalunya, 'La Tarda', que presenta Elisenda Carod i on la santcugatenca aportava la part més informativa de l'espai. Abans, formava part de l'equip d''El Matí de Catalunya Ràdio'.

En els últims 10 anys, Romero ha tingut un camí intens presentant espais com 'La tarda' i 'País km 0' de La Xarxa i copresentant l'edició d'estiu del 'Versió RAC 1'. La seva carrera també l'han portada fins a Madrid i, sobretot a Catalunya, passant per 8TV, RAC1, LaXarxa, ComRàdio, Ràdio Sant Cugat i Cugat Mèdia. Al desembre, també va intervenir a l'especial 'La Marató' de TV3.

Actualment Romero és presidenta del Consell Consultiu i Assesor de l'EPEL de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.