La segona fase de la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola encara la recta final

Els treballs provoquen aques agost el tall de trànsit de la via entre Torreblanca i Borrell


Temes relacionats

Comença la segona fase de les obres de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola (22/gen/23)


  • Comparteix:

L'avinguda de Cerdanyola afronta el tram final de la segona fase de vianantització amb previsió d'enllestir l'obra després de l'estiu. Els treballs actuals han provocat aquest agost el tall del trànsit de la via amb Borrell, des d'on s'ha prohibit l'estacionament fins a la plaça de la Pelleria. La vianantització de l'avinguda, entre passeig de Torreblanca i el carrer de Borrell, és a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb inversió d'1,47 milions d'euros. L'actuació permet continuar l'eix comercial, reduir el trànsit, guanyar amplitud, renovar la xarxa de clavegueram, substituir l'enllumenat i posar nou arbrat i mobiliari urbà.

La membre de la Xarxa Monestir Sant Francesc, Mireia Gallego, s'ha mostrat satisfeta amb el procés de pacificació, però ha recalcat que "també és vital que aquest nou espai s'aprofiti per dur a terme activitats socials i reactivar la vida del barri".

A més dels veïns, els comerços també són els principals afectats pel període de treballs que s'allargaran fins després de l'estiu. La membre de l'Associació de Comerciants del Monestir i treballadora de la cafeteria Tkbona, Rosa Díaz, s'ha mostrat optimista amb el resultat final i amb la resposta de la ciutadania, tot i que ha confessat que "les obres estan afectant molt el funcionament del comerç".

Altres comerciants de la zona, com l'encarregada de la ferreteria Sabadell, Marta Castañer, han comentat que les obres milloraran la qualitat de vida dels veïns i ajudaran a cohesionar més el barri tot i reclamen més propostes, serveis i iniciatives comercials per part de l'Ajuntament del municipi.

Afectacions de mobilitat

- Av. Cerdanyola, entre Rambla del Celler i Borrell Es restringirà l'accés al veïnat i als guals. Aquest tram funcionarà amb doble sentit de circulació i no es podrà estacionar per facilitar la mobilitat.

- Carrer Borrell, entre av. Cerdanyola i c. Orient es restringirà l'accés al veïnat i als guals. Els vehicles hauran d'accedir des d'Orient i aquest tram funcionarà amb doble sentit de circulació per poder entrar i sortir.

- Carrer Borrell, entre av. Cerdanyola i c. Vallès es restringirà l'accés al veïnat i als guals. Els vehicles hauran d'accedir des de Vallès i el tram funcionarà amb doble sentit de circulació per poder entrar i sortir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.