Les patates més socials arriben a Sant Cugat

La iniciativa de la Fundació Sant Tomàs es poden trobar en els establiments d'Ametller Origen de la ciutat


  • Comparteix:

Les patates fregides de la Fundació Sant Tomàs arriben a Sant Cugat. L'aperitiu de la fundació social està elaborat per persones amb discapacitat intel·lectual i és l'única entitat d'aquestes característiques que fabrica patates fregides a tot l'Estat. L'objectiu de l'organització que té la seu a Manlleu és oferir l'oportunitat d'entrar en el món laboral a aquest col·lectiu. En el centre de l'entitat hi treballen actualment fins a 337 persones amb discapacitat intel·lectual, les quals produeixen una mitjana diària de 600 quilograms de patates fregides.

Les bosses de patates tenen presència a 26 comarques del país i al municipi santcugatenc es poden trobar en els diferents establiments d'Ametller Origen. Aquest projecte social ha comptat amb la col·laboració de la Fundació La Caixa, Once i Feader.

El responsable de desenvolupament de la Fundació, Josep Vilà, ha explicat que "el producte és d'altíssima qualitat, una bona patata, oli i sal, producte ben natural".



Josep Vilà

Nosaltres som una fundació amb gairebé 60 anys de trajectòria. A Osona estem arrelats i ens coneix molta gent, però no teníem cap producte que pogués donar visibilitat, i gràcies a les patates, no només per aquesta visibilitat sinó perquè també donarà feina al nostre col·lectiu, ens podem expandir a Catalunya i donar-nos a conèixer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.