Nou episodi d'aldarulls a la casa ocupada de la Plana de l'Hospital

Un ocupant ha llençat diferents objectes des de la terrassa de l'immoble i ha alertat als veïns assegurant que l'havien apunyalat


  • Comparteix:

L'actuació l'han fet conjuntament la Policia Local i els Mossos d'Equadra / Foto: Cugat Mèdia

L'actuació l'han fet conjuntament la Policia Local i els Mossos d'Equadra / Foto: Cugat Mèdia

Nou episodi d'aldarulls a la casa ocupada del carrer de la Plana de l'Hospital. Després d'una nova baralla entre ocupants de l'immoble, els veïns han alertat als cossos policials pel soroll que estaven provocant i perquè un dels ocupants assegurava que l'havien apunyalat. La presumpte víctima, a qui s'han endut en ambulància, ha llençat diferents objectes des del terrat de l'edifici al carrer. Els cossos policials han entrat a l'immoble per fer un registre. Dijous, la policia municipal ja va detenir un altre ocupant, a qui se li atribuien delictes de lesions, robatori i violació de domicili a un altre dels ocupants de l'immoble.


Antecedents del cas de la casa ocupada a Plana de l'Hospital

El 4 d'agost tres patrulles de Mossos es van personar a l'immoble ocupat de Plana de l'Hospital, al número 16, per fer seguiment del cas. Segons Mossos, l'actuació formava part del control rutinari en cas d'ocupació d'immobles, consistent en conèixer la situació i nombre dels inquilins i les condicions de l'habitatge. El control policial, que va durar una hora, va implicar l'entrada dels agents a l'immoble, previ consentiment dels ocupants de la propietat de la Fundació Carreras.

Al juny d'aquest any va haver-hi un altre episodi al voltant de l'immoble ocupat. Tres persones encaputxades, protegides i amb armes blanques i pals van entrar a la casa pel cantó del carrer de la Indústria. Els efectius de la Policia Local i Mossos d'Esquadra van aparèixer ràpidament, però els encaputxats van fugir abans que els atrapessin.

L'immoble és propietat de la Fundació Josep Carreras, que la va rebre com a herència del seu anterior propietari, que va morir el febrer de 2021. Aquesta fundació que es dedica a la recerca de la leucèmia va explicar a Cugat Mèdia tot el procés judicial per al desallotjament, que ara està pendent d'audiència prèvia per part del jutge. Encara no saben què faran amb la casa quan la recuperin, però que qualsevol benefici que en treguin el dedicaran a la investigació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.