Un nou restaurant italià aterra a Sant Cugat per transformar la cuina ràpida

El V Modern Italian s'ubica a l'avinguda Josep Anselm Clavé i ha estat ideat per una empresa nòrdica que ja ha obert més de 13.000 restaurants


Temes relacionats

El Maemuki obrirà portes al setembre per portar la cuina tradicional japonesa a Sant Cugat ( 9/ago/23)


  • Comparteix:

La proposta gastronòmica de Sant Cugat s'amplia amb l'arribada del V Modern Italian / Foto: Cedida

La proposta gastronòmica de Sant Cugat s'amplia amb l'arribada del V Modern Italian / Foto: Cedida

La proposta gastronòmica de Sant Cugat s'amplia amb l'aterratge del restaurant italià V Modern Italian. El local, que va obrir les portes a finals del mes de juliol a l'avinguda Josep Anselm Clavé, arriba a la ciutat amb una oferta culinària que busca fusionar la cuina italiana moderna amb còctels i begudes d'arreu del món. El disseny i la idea prové de Livit Design, una empresa nòrdica que ja ha obert més de 13.000 restaurants a tot el món i que, com a denominador comú, ho fa sempre barrejant la qualitat dels productes amb el disseny del local i l'eficiència de la cuina. El de Sant Cugat és el primer local que estrenen a Catalunya, tot i que des de la direcció confien a poder-ne obrir més de 10 repartits per tot el territori català.

Segons ha explicat el mànager i responsable del local, David Ruiz, a Cugat Mèdia, el projecte pivota sobre tres aspectes fonamentals: la velocitat, l'excel·lència dels ingredients i la qualitat de l'espai en qüestió. "Volem ser ràpids i eficients, però sobretot ho volem ser cuidant el client amb un bon producte italià de referència. L'objectiu és que aquest local sigui un lloc de referència pels santcugatencs", ha apuntat Ruiz.

Tot per tal de cuidar els cinc sentits dels clients, un objectiu que va inspirar el 'naming' del restaurant (V Modern), que fa referència a la xifra en números romans.

L'ambient del local s'amenitzarà amb música i comptarà amb diverses zones destinades a les múltiples necessitats dels visitants. A més de disposar de servei presencial, el restaurant italià també disposa de servei a domicili i de recollida al mateix local.



David Ruiz

Estem encantats de treballar per convertir-nos en una segona casa per a molts santcugatencs. És un dels nostres grans objectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.