Recta final de les obres de renovació de l'accés a l'escola Pins del Vallès

Els treballs van començar al març i dotaran d'un seguit de millores l'avinguda de Can Volpelleres


Temes relacionats

L'entrada a l'escola Pins del Vallès es posa a punt per la tornada a les aules (21/ago/23)

L'escola Pins del Vallès, pionera en l'ús d'energia geotèrmica a Sant Cugat (16/mar/23)

L'Ajuntament valorarà incrementar la il·luminació a l'escola Pins del Vallès (17/mai/21)


  • Comparteix:

Les obres de renovació de l'accés a l'escola Pins del Vallès han entrat en la fase final pocs dies abans de l'inici del curs escolar. Els treballs, que van començar al març, dotaran l'espai d'un nou paviment a l'avinguda de Can Volpelleres, es renovarà l'enllumenat i s'hi afegirà vegetació. L'objectiu, segons ha explicat l'equip de govern aquest divendres, és posar al dia la via i fer-la més accessible i amable pels infants. De cara al setembre només quedaran per fer les plantacions i les tasques de jardineria aprofitant el canvi de les condicions meteorològiques.

Segons el projecte, es tracta d'habilitar un camí escolar segur gràcies a la conversió d'aquest carrer, que era sense sortida, amb murs laterals que creua per sota la Ronda Nord i les vies de Renfe, en un vial de plataforma única. A més, s'ha treballat per incorporar unes escales i una rampa que donin accés al Bosc de Volpelleres.

La directora de l'escola Pins del Vallès, Marta Aliart, en una roda de premsa per parlar de l'inici de curs escolar amb l'alcalde, Josep Maria Vallès, s'ha mostrat molt satisfeta amb les millores d'adequació realitzades i ha apuntat que els treballs duts a terme "ajudaran a fer més amable l'entrada al centre educatiu".

Les obres tenen un cost de 474.440 euros i han estat adjudicades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona a l'empresa Izer Ingenieria y Economia.




Marta Aliart

Les obres de millora ajudaran, principalment, a fer més amable l'entrada a l'escola. Des de l'escola estem molt satisfets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.