L'activista Antonio Zamora serà el pregoner de la Festa Major de Valldoreix

La festa grossa del territori se celebrarà del 15 al 17 de setembre amb Buhos i Mariona Escoda com a cap de cartell


Temes relacionats

Garantir la seguretat del concert de Buhos, el maldecap de l'estiu de l'EMD de Valldoreix ( 5/set/23)


  • Comparteix:

Antonio Zamora, a l'esquerra, acompanyat del president de l'EMD, Juanjo Cortés i la vocal de Cultural, Susana Casta / Foto: Cugat Mèdia

Antonio Zamora, a l'esquerra, acompanyat del president de l'EMD, Juanjo Cortés i la vocal de Cultural, Susana Casta / Foto: Cugat Mèdia

El valldoreixenc Antonio Zamora, veí de la vila i molt vinculat a diferents associacions i entitats, serà el pregoner de la Festa Major de Valldoreix d'aquest any, que se celebra del 15 al 17 de setembre. Els concerts de Buhos i Mariona Escoda d'Eufòria són els plats forts musicals d'aquesta nova edició, que també ha programat les tradicionals havaneres, la trobada castellera i el concurs de paelles, entre d'altres.

La Festa Major de Valldoreix donarà el tret de sortida el divendres 15 de setembre a les 10 h amb l'exposició dels cartells de Festa Major a la Sala d'Exposicions de l'EMD on es podrà veure el cartell guanyador d'enguany dissenyat per la valldoreixenca Teresa Blasco Luz. Les activitats continuaran a la tarda amb diferents propostes infantils i esportives fins al punt de les 20 h, que serà l'hora del pregó, a la plaça Casal de Cultura. Enguany el pregoner serà el veí Antonio Zamora, expresident de l'associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix en dues etapes diferents i president durant 20 anys de la Creu Roja del territori.

El president de l'EMD, Juanjo Cortés, ha posat en valor la trajectòria de Zamora dins l'associacionisme valldoreixenc i el seu activisme social. "Tenim un pregoner d'aquells que fan poble, que ha donat moltes hores, energies i il·lusions al poble de Valldoreix i, per tant, hem considerat que era la persona idònia per ser la pregonera per la seva dedicació a l'associacionisme i estima a Valldoreix", ha destacat Cortés durant la roda de premsa de presentació del programa de la Festa Major.

CONSULTA AQUÍ TOT EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR

Zamora, present a la presentació, ha agraït les paraules de Cortés i ha explicat que tot i no néixer a Valldoreix, hi viu des de petit. "Sempre he participat a les activitats de Valldoreix, des de nen. Porto gairebé tota la vida aquí i m'estimo molt Valldoreix", ha dit al seu torn.

La Festa Major continuarà després del pregó, a les 20.30 h, també a la plaça Casal de Cultura, amb les havaneres dels Barcarola de Vilassar de Mar, la botifarrada popular, el rom cremat i un concert de rumba de tribut a Gato Pérez.

Dissabte la festa comença d'hora, a les 9.30 h amb segona jornada dels tornejos de pàdel i tennis i altres activitats esportives entre al Club Esportiu Valldoreix i la plaça Casal de Cultura, que s'allargaran fins al migdia.

Els concerts grans de la Festa Major es faran el dissabte a la nit amb les actuacions de Mariona Escoda (22 h) i Buhos (23.45 h) al pàrquing del CAP Valldoreix. L'actual govern de l'EMD, finalment, ha canviat l'emplaçament per qüestions d'aforament i seguretat, ja que inicialment estava previst fer-lo a la plaça del Casal, amb capacitat per només 500 persones.

La Festa Major de Valldoreix s'acabarà el diumenge, on el plat fort de la jornada serà la trobada castellera a les 12 h al pàrquing del CAP Valldoreix. També a les 12 h es podrà gaudir de la 25a visita guiada al taller de l'Adolf i del concurs de paelles. El punt final de la festa serà a les 19 h amb l'hora de teatre 'Terra d'Oreig' a la Nau de Cultura.




Juanjo Cortés

Tenim un pregoner d'aquells que fan poble, que ha donat moltes hores i moltes energies i il·lusions per dedicar-les al poble de Valldoreix i, per tant, hem considerat que era la persona idònia per ser la pregonera per la seva dedicació a l'associonisme i estima a Valldoreix.

Antonio Zamora

Sempre he participat a les activitats de Valldoreix. Des de nen ja. Porto gairebé tota la vida aquí i m'estimo molt Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.