La Plataforma de Pensionistes reivindica la segona residència pública a Sant Cugat

El col·lectiu santcugatenc es reunirà amb el nou equip de govern per mostrar les seves reclames


  • Comparteix:

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat engega un nou curs amb les mateixes reivindicacions i demandes dels darrers mesos. El col·lectiu continua amb unes exigències que pretenen assegurar el benestar de la gent gran, que es mouen sobre tres eixos centrals. La construcció d'una segona residència pública, l'activació del pla estratègic de la gent gran i la necessitat de disposar d'un hospital públic en el municipi són les reivindicacions que novament porten entre les seves proclames i que faran arribar al nou equip de govern encapçalat per Josep Maria Vallès en una reunió que pròximament és dura a terme.

En la darrera concentració abans de les eleccions municipals, el col·lectiu va reclamar la construcció de la segona residència pública a la ciutat i que el govern entrant exigís aquesta demanda a la Generalitat. En la roda de premsa d'aquest dilluns, els pensionistes han recordat que aquesta reivindicació, com les altres, encara són primordials per al col·lectiu i que "per desgràcia, a més, continuen sent les mateixes que en el naixement de la plataforma".

El portaveu de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat, Jordi Casas, ha afirmat que "el terreny per fer l'equipament està reservat per al dia que el Consell Executiu de la Generalitat opti per fer més residències públiques, que per ara, no en sembla una prioritat". Des del col·lectiu tenen la intenció d'exigir molt més al govern municipal, ja que en campanya electoral "tots els partits que avui tenen representació al ple es van comprometre a tirar endavant la residència pública".

El col·lectiu també vol conèixer en quin punt es troba el pla estratègic de la gent gran, que segons ha explicat Casas ja ha finalitzat l'etapa de diagnosi i ara s'obriria el període d'actuacions. El tercer punt que volen portar a la reunió amb l'alcalde és en relació amb la reivindicació de disposar un hospital de referència de tercer nivell a Sant Cugat. "En les passades eleccions, el conseller de Salut, Manel Balcells, es va comprometre a tirar endavant aquest projecte, nosaltres ens hi agafarem i ho reivindicarem", ha explicat el portaveu de la Plataforma de Pensionistes.

Per altra banda, la Plataforma de Pensionistes ha anunciat que diumenge 1 d'octubre, en el marc de l'inici de la Setmana de la Gent Gran i coincidint amb el cinquè aniversari de l'associació, se celebrarà una festa commemorativa a la plaça d'Octavià. En aquest acte de caràcter festiu, la plataforma llegirà un parlament que donarà per obert el nou curs de reivindicacions i concentracions, a més d'actuacions musicals de bandes de rock.



Jordi Casas

Sobre la segona residència sabem que el terreny on hi vam fer la concentració està reservat per fer la residència el dia que el Consell Executiu d ela Generalitat opti per fer més residències públiques



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.