L'interventor de l'Ajuntament, Antoni Calpe, es jubila després de cinc anys a Sant Cugat

Calpe ha agraït l'oportunitat i ha explicat que vol temps 'per a la seva família'


  • Comparteix:

Toni Calpe, en el seu últim ple / Foto: Ajuntament

Toni Calpe, en el seu últim ple / Foto: Ajuntament

L'interventor de l'Ajuntament, Antoni Calpe, ha assistit aquest dilluns al seu últim ple. Calpe va incorporar-se a l'administració santcugatenca a l'octubre de 2018, procedent de l'Ajuntament de l'Hospitalet. L'interventor ha decidit plegar per gaudir de la jubilació després de cinc anys per 'dedicar-se a la família'. Calpe ha agraït l'oportunitat i ha posat de relleu la feina de l'equip d'intervenció, de la secretària Rosa Castellà i la tresorera, Cristina Gilabert. Rubén Bustamante el substituirà temporalment fins que la plaça d'intervenció estigui adjudicada.

ESCOLTA-HO

Després de cinc anys, l'interventor de l'Ajuntament diu adéu per dedicar-se a la família. Tots els partits polítics han subratllat la feina de Calpe aquests anys, especialment en època de pandèmia. La seva professionalitat i la vessant humana han estat alguns dels elogis que l'interventor ha escoltat en el seu últim ple. Un fet que l'alcalde, Josep Maria Vallès, no ha volgut passar per alt i ha lliurat un recordatori de la ciutat a Calpe.

L'interventor ha aprofitat per posar en relleu la feina dels professionals de l'Ajuntament i per dir que ha fet el possible per trobar solucions quan la mirada tècnica i la política no coincidia. Calpe s'ha mostrat convençut que el seu substitut definitiu "vindrà amb més ganes i que millorarà la feina feta fins ara".




Antoni Calpe

L'equip d'intervenció és molt rigorós i un equip en què es pot confiar. Em tindreu sempre que necessiteu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.