Alerta dels Mossos per un nou mètode d'estafa virtual fent-se passar per la direcció d'escoles de Sant Cugat

Els estafadors es fan passar per treballadors del centre i envien correus a les famílies amb peticions de pagaments a un compte corrent diferent


  • Comparteix:

Aquesta estafa virtual aprofita l'entorn escolar / Foto: Cugat Mèdia

Aquesta estafa virtual aprofita l'entorn escolar / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han alertat totes les escoles de Sant Cugat d'un nou mètode d'estafa. Els lladres envien correus electrònics a les famílies fent-se passar per algun membre de la direcció del centre escolar, amb noms i cognoms reals, i els demanen el cobrament de rebuts escolars de diferents conceptes, i els faciliten un número de compte diferent de l'habitual per fer l'ingrés. La policia catalana va enviar divendres passat un correu electrònic a les escoles amb l'advertència per demanar-los que ho reenviïn a totes les famílies del centre, ja que tenen dues denúncies de temptativa d'estafa amb aquest sistema de 'phishing' a Sant Cugat.

El correu dels Mossos demana a les famílies que desconfiïn de qualsevol comunicació similar que rebin i que abans de pagar res confirmin la veracitat trucant en persona a l'escola.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.