La revista 'Món Sant Cugat' compleix 15 edicions endinsant-se a Collserola

En la present edició també entrevisten l'actriu valldoreixenca Sílvia Munt


  • Comparteix:

Xavi Grau i Alba Rodríguez han obert l'acte / Foto: Cugat Mèdia

Xavi Grau i Alba Rodríguez han obert l'acte / Foto: Cugat Mèdia

La serra de Collserola és un element més del patrimoni de Sant Cugat. Així ha quedat constatat en la presentació aquest dilluns de la revista semestral 'Món Sant Cugat', que edita el grup de comunicació santcugatenc Totmèdia. El Casal Torreblanca ha acollit l'acte de repàs dels continguts, on destaca una entrevista en profunditat a l'actriu valldoreixenca Sílvia Munt.

La nova edició de la revista 'Món Sant Cugat' té com a tema central 'Collserola. El nostre pulmó'. i en ella hi ha reportatge de 70 pàgines a càrrec del periodista Joan Ramon Armadàs. En ell apareixen noms com el de Josep Castellví i Jordi Roca, creadors de la Marxa i experts en arbres; l'historiador Domènec Miquel, el president de l'EMD, Juanjo Cortés, i el regidor de Medi Ambient, Àngel Padrós.

Per amenitzar la presentació de la publicació, Totmèdia ha ofert als seus seguidors una visita guiada al castell fortificat de Torre Negra, organitzada pel Museu de Sant Cugat. El nou exemplar de 'Món Sant Cugat' es pot aconseguir a llibreries i quioscs, i també a Monsantcugat.cat i les oficines de Totmèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.