El Colmado Quilez marxarà de l'avinguda de Cerdanyola i el local l'ocuparà un Sorli

Després de gairebé 25 anys al número 8 de l'avinguda, la botiga es traslladarà al carrer de Cerdanya, al costat de l'Ametller Origen


  • Comparteix:

El local del Colmado Quilez a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

El local del Colmado Quilez a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

El celler i botiga gumert Colmado Quilez marxarà de l'avinguda de Cerdanyola i es traslladarà al carrer de Cerdanya, als baixos de l'edifici on hi ha el concessionari de Mercedes-Benz. El gerent del negoci, Toni Gual, ha explicat a Cugat Mèdia que la decisió arriba per establir-se en un local amb més visibilitat i en què els clients puguin accedir amb cotxe. En aquest sentit, l'establiment comptarà amb un pàrquing subterrani amb gairebé 200 places. 'El centre de Sant Cugat s'ha anat quedant més desert a nivell comercial i portàvem dos anys amb pèrdues', ha apuntat Gual, que veu aquest canvi com 'una evolució'. El trasllat es produirà la primavera que ve i el local de l'avinguda de Cerdanyola l'ocuparà un supermercat de la cadena Sorli.


Gairebé un quart de segle a l'avinguda de Cerdanyola

El Colmado Quilez va arribar a l'avinguda de Cerdanyola el 1999, però la "rentabilitat del negoci" ha impedit que celebri els 25 anys en la mateixa ubicació, segons Gual. "S'ha volgut políticament que el centre del poble fos per passejar, pels vianants. Això va en contra de tenir botigues com la nostra, que atrauen molt moviment, camions i cotxes". Una "adaptació" que el negoci farà just al costat d'Ametller Origen. "Ametller és un 'partner' molt bo. Ells tenen alimentació de gamma alta i nosaltres beguda de gamma alta, no ens farem la competència", ha destacat el gerent de Colmado Quilez. Gual també ha posat en valor el trasllat a un "nou pol d'atracció comercial" a Sant Cugat.

Un nou supermercat al barri

La marxa del Colmado Quilez comportarà l'arribada d'un Sorli a l'avinguda de Cerdanyola, el primer a Sant Cugat. "Estan molt contents perquè estaven buscant un local cèntric, amb molta densitat de població i que estigués totalment adaptat", ha explicat Gual. Aquest nou supermercat afegirà més competència a un carrer on ja hi ha un Dia, un Tot d'avui, un Condis Express i un Bon Àrea.




Toni Gual

És el que nosaltres buscàvem. Un lloc amb més visibilitat que l'avinguda de Cerdanyola i on els clients poguessin venir amb cotxe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.