Una avaria deixa sense servei el caixer de CaixaBank de l'avinguda de Cerdanyola

Per reparar la incidència, el banc ha d'entrar a l'antiga oficina actualment ocupada


  • Comparteix:

Imatge del caixer, actualment sense servei / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del caixer, actualment sense servei / Foto: Cugat Mèdia

El caixer de CaixaBank de l'avinguda de Cerdanyola, l'única que hi ha al barri de Sant Francesc, està sense servei des de dijous passat. El motiu és un tall en el subministre elèctric, ha confirmat l'entitat bancària a Cugat Mèdia. La intenció és reparar el caixer al més aviat possible però per fer-ho cal entrar a l'antiga oficina, ocupada actualment per dues persones, segons CaixaBank. El banc, que ha posat denúncia per l'ocupació, està parlant amb els ocupants perquè abandonin l'espai de forma voluntària.

L'oficina clausurada de CaixaBank està dividida en dos àmbits: la zona del caixer i l'espai de les antigues oficines on s'ubica la instal·lació elèctrica. En aquest darrer espai és on resideixen, des de mitjans de novembre dues persones.

Per reparar el caixer el banc ha d'accedir a l'espai on viuen els ocupants. Per aquest motiu, l'entitat bancària està a l'espera que els ocupants accedeixin a marxar per restablir el caixer.

Una caixer necessari per al barri
L'antiga oficina de CaixaBank va tancar fa tres anys i mig. Aquest tancament va provocar una gran precupació entre el veïnat perquè també es quedaven sense el caixer automàtic i no podrien fer gestions bancàries. Per aquest motiu, l'anterior govern va negociar amb CaixaBank mantenir el caixer per evitar que la ciutadania, especialment la gent gran, es desplacés a les oficines de Rius i Taulet i Francesc Macià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.