El Cant de la Sibil·la, activitat destacada de la programació de Nadal d'aquest divendres

Cugat Mèdia recull les propostes per gaudir del Nadal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un concert a l'Església del Monstir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un concert a l'Església del Monstir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Església del Monestir acull aquest divendres el concert de Nadal a càrrec de l'Ensemble Contratemps i el cor format pel Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta. Interpretaran el 'Cant de la Sibil·la', un drama litúrgic medieval que tradicionalment es canta abans de la Missa del Gall, la nit de Nadal. Cugat Mèdia recull aquí algunes de les propostes que es poden gaudir a la ciutat aquest divendres.


Nadal

DIVENDRES 29 DE DESEMBRE | 11.30 h | Taller infantil: 'L'estel de Nadal arriba al Monestir'

Al Claustre del Monestir. Un gran estel ja fa dies que brilla al Monestir de Sant Cugat. Descobrirem el capitell que ens explica la història dels savis Reis Mags que van venir de l'Orient tot seguint-lo i farem el nostre propi estel, que ens guiarà en les millors de les nostres aventures. Edat recomanada: a partir de cinc anys. Cal inscripció prèvia.




Nadal

DIVENDRES 29 DE DESEMBRE | 17.30 h | Escape Room per a joves: 'El malefici'

Als Jardins del Monestir. Les males pràctiques d'un bruixot han desencadenat un malefici que haurem d'aturar o el resultat pot ser desastrós. L'objectiu serà completar la recepta del malefici per poder revertir els seus efectes. Haurem de buscar pels carrers els indicis dels ingredients utilitzats pel bruixot per poder accedir a l'interior de la marmita, neutralitzar-ne el contingut i prendre l'objecte de poder que ell té amagat en un lloc inesperat! Per a joves a partir de 12 anys. Cal inscripció prèvia en equips de dos a sis persones.




Nadal

DIVENDRES 29 DE DESEMBRE | 18 h | 'Crim a l'Arxiu': Un Cluedo a mida real

A l'Arxiu Municipal. La inspectora Aparicio i la Jeni necessiten la teva ajuda per resoldre un incident a l'Arxiu. Vine a ajudar-les a resoldre aquesta investigació! Per a tots els públics. Cal inscripció prèvia.




Nadal

DIVENDRES 29 DE DESEMBRE | 21.30 h | 'El Cant de la Sibil·la'

A l'Església del Monestir, amb l'Ensemble Contratemps i cor format per cantants del Cor Infantil Sant Cugat i del Cor Aglepta i la direcció d'Oriol Castanyer. El 'Cant de la Sibil·la' és un drama litúrgic medieval que tradicionalment es canta abans de la Missa del Gall, la nit de Nadal. Les entrades costen 10 euros.




CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS DE NADAL A L'AGENDA DE CUGAT MÈDIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.