La solidaritat de Sant Cugat surt al carrer per La Marató

La ciutat ha acollit una desena de propostes amb motiu de la iniciativa


  • Comparteix:

Una ballada de country, un taller amb els Geganters de Sant Cugat i la celebració de la 7a Milla Solidària de Valldoreix. Són algunes de les propostes que han posat de manifest la voluntat de la ciutadania per posar el seu granet de sorra en La Marató de TV3. Enguany, aquesta iniciativa solidària està centrada en la salut sexual i reproductiva.

La plaça de l'U d'Octubre ha acollit un any més la tradicional ballada de country, organitzada per Qgat Country. "Venen professors d'altres llocs de Catalunya, alumnes d'aquí i de tot arreu per participar cada any a La Marató", ha dit la responsable d'aquesta entitat, Montse Moscardó. Aquesta és una de las propostes ja clàssiques que Sant Cugat acull per La Marató.



A pocs metres d'aquest emplaçament, el Celler Cooperatiu ha acollit una jornada on el Joan i la Marieta, els gegants de la ciutat, han tingut protagonisme. Els Geganters han organitzat un matí de tallers i contes que ha aplegat desenes d'infants. "La gent ha estat molt generosa fent les donacions", ha celebrat la gegantera Eva Tataret, que ha recordat que els diners del merxandatge que han venut aquest diumenge s'ha destinat a la iniciativa solidària de TV3.



A Valldoreix també s'ha viscut La Marató, amb la 7a Milla Solidària. És el primer cop que aquesta iniciativa se sumava al programa d'activitats i ha recaptat prop de 2.000 euros amb les inscripcions.



Sant Cugat s'ha sumat a La Marató amb una desena d'activitats durant tota la setmana. Una d'elles va tenir lloc dijous, al bell mig de la ciutat. Amb motiu del mercadet, alumnat de l'Institut FP va aprofitar per instal·lar una paradete i vendre galetes solidàries.


Tataret / Moscardó / Sánchez

La gent ha estat molt generosa fent les donacions. Tot el merxandatge que hem venut és per a La Marató. / Qgat Country hi participa. Venen professors d'altres llocs de Catalunya, alumnes d'aquí i de tot arreu per participar cada any a La Marató. El country és una gran família. / Hem fet galetes per vendres i recaptar fons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.