Cavalcada de Reis a Sant Cugat: nou format, nou recorregut i entrega de cartes a la plaça de l'Om

Ses Majestats arribaran a la plaça de Victòria dels Àngels amb un espectacle únic per a l'ocasió


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Reis de Sant Cugat del 2023 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Reis de Sant Cugat del 2023 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els Reis d'Orient arribaran a Sant Cugat com cada 5 de gener, però enguany ho faran amb novetats tant en el recorregut, com en el format i el punt d'arribada. Ses Majestats arribaran a la plaça de Victòria dels Àngels a les 17.30 h i, per rebre'ls, s'ha programat un espectacle únic per a l'ocasió amb música i dansa.

La cavalcada tindrà un nou format amb sis noves carrosses i comparses. Tot plegat amb en Muxinach, que guiarà de nou amb la seva llum els Reis d'Orient.

El recorregut d'enguany serà més cèntric i passarà per diversos barris. Destaca el retorn a l'avinguda de Cerdanyola, una vegada ja han finalitzat les obres de vianantització. També repeteix un dels trams del recorregut que està pensat per a col·lectius amb necessitats especials i persones amb trastorn de l'espectre de l'autisme (TEA). Els reis descotxaran a la plaça de l'U d'Octubre i, des d'allà, travessaran l'Hort de l'Abat per anar a l'Església del Monestir, on tindrà lloc l'adoració al nen Jesús. Cap a les 20.45 h, Ses Majestats canvien de lloc i recolliran les cartes d'última hora a la plaça de l'Om en lloc de a la plaça de la Vila, com en anys anteriors.



CONSULTA TOTS ELS ACTES A L'AGENDA DE CUGAT MÈDIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.