Desconvocada la concentració dels vigilants de seguretat per demanar més autoprotecció arran de l'acord amb FGC

El sindicat apunta que l'empresa ha acceptat les dues principals reclamacions: treballar en binomi i disposar d'un esprai


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'estació de Sant Cugat de FGC / Foto: ACN (Jordi Pujolar)

Imatge d'arxiu de l'estació de Sant Cugat de FGC / Foto: ACN (Jordi Pujolar)

Vigilants de seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) han desconvocat la concentració prevista per aquest dijous a l'estació de Sant Cugat, a la plaça de Lluís Millet, per reclamar més mesures d'autoprotecció. En concret, els treballadors de l'empresa Trablisa demanaven operar en binomi (parelles) i disposar d'un esprai de defensa personal, dues condicions que l'empresa hauria acceptat. La concentració estava convocada per la Unió Sindical de Seguretat Privada (USSP), sindicat majoritari.

D'aquesta manera, el sindicat ha considerat desconvocar, per ara, les concentracions, que havien de tenir lloc aquest dijous i els dies 8 i 13 d'aquest mateix mes, i negociar amb l'empresa l'aplicació d'aquestes mesures. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, el sindicat dona uns mesos de marge a la companyia.

Els convocants, a més, també volien "visibilitzar" el tipus d'operatius que duen a terme i les condicions amb les quals ho fan que, asseguren, en moltes ocasions poden comportar un risc per al mateix treballador o per al passatger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.