ATREB, roba esportiva femenina i joies, la creació més personal de Berta Sàrrias

L'emprenedora santcugatenca aposta per la venda online amb la seva nova marca


  • Comparteix:

Berta Sàrrias, a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cedida

Berta Sàrrias, a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cedida

L'esperit emprenedor ha portat la santcugatenca Berta Sàrrias a crear el projecte ATREB. És una firma personal de roba esportiva femenina i joies, disenyades per la santcugatenca, que ja es pot trobar a internet.

ESCOLTA-HO

ATREB sorgeix de la unió de dues de les passions de Berta Sàrrias, l'esport i les joies, i neix amb el propòsit de "transmetre una sèrie de valors com l'esforç, la superació i la igualtat alhora que vol ser un petit tribut a dones que han canviat el món de l'esport superant obstacles", explica la creadora. Ara com ara, l'oferta només està pensada per a dones, però Sàrrias no descarta incorporar una línia masculina més endavant.

ATREB està pensat per a dones molt actives que busquen comoditat. "És un estil guerrer i alhora elegant. La roba és com una segona pell", afegeix Sàrrias. Els tops, samarretes i dessuadores combinen el blanc i el negre. Les joies estan fetes en plata de llei banyada en or. Berta Sàrrias s'encarrega personalment del disseny, però compta amb el suport d'una patronista per a les peces de roba i un petit estudi de Gràcia per a les joies. "M'he endinsat en un món totalment nou per a mi, però estic molt contenta amb la gent que m'he trobat pel camí", reconeix la santcugatenca.

La nova firma neix a internet, però la seva impulsora anhela créixer en un futur amb una botiga física o vàries. "Sé el que costa engegar una cosa com aquesta, però estic molt il·lusionada amb la rebuda que hem tingut", diu.


















Berta Sàrrias

Tenia molt clar que volia fer un petit homenatge a dones que han canviat el món de l'esport. M'imagino una dona molt activa que alhora busqui comoditat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.