Garden Pizza, entre les 50 millors pizzeries artesanals de tot el món

La cadena de restauració santcugatenca també s'ha endut un guardó per pizzeria revelació i per sostenibilitat


  • Comparteix:

Les pizzes del restaurant santcugatenc han estat reconegudes per la guia de Nàpols / Foto: Garden Pizza

Les pizzes del restaurant santcugatenc han estat reconegudes per la guia de Nàpols / Foto: Garden Pizza

El restaurant santcugatenc Garden Pizza ha estat escollit el 46è del món en la categoria de pizza artesanal per '50 Top Pizza'. Es tracta d'una guia de Nàpols que també ha reconegut el negoci establert a Sant Cugat amb el premi a millor pizzeria revelació de 2023 i amb el guardó Green Oven, que premia els restaurants amb millor pràctica sostenible. Des de Garden Pizza han mostrat la satisfacció per rebre uns reconeixements que posen en valor la feina feta a un negoci que va obrir el 2018 amb l'establiment que es troba 'als peus' del parc natural de Collserola.

El director general de Garden Pizza, Nacho Núñez, ha reconegut que han rebut el premi amb "molta responsabilitat", ja que "hi ha gent que porta més anys, són molt bons i són referents per a nosaltres". També ha apuntat que l'establiment "no està dins del circuit de les grans localitats. "Que et conegui la guia més prestigiosa del món, que són napolitans i saben més que ningú de pizza, dona una alegria immensa perquè vol dir que alguna cosa estem fent bé", ha dit Núñez.

Per altra banda, el responsable del restaurant ha posat en relleu el valor del producte de Garden Pizza, que els ha permès aconseguir aquests premis gastronòmics. A més, des de la direcció del negoci han explicat que es troben a punt de millorar les masses de les pizzes amb una nova farina que "tenen poques pizzeries en el món" i que és "més saludable". "Hi ha un esforç brutal en inversió d'I+D per poder disposar d'un producte amb una qualitat absoluta", ha afirmat Núñez.



Nacho Núñez

Des de Garden Pizza ho hem rebut amb molta responsabilitat perquè hi ha gent que porta molts més anys i que són molt bons, que són referents per nosaltres, i amb molta alegria també



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.