Entren a robar a la seu del Club Rugby Sant Cugat

En aquest cas, els lladres han accedit al bar i a la consergeria de l'entitat, amb seu a la Guinardera


  • Comparteix:

Els lladres han buidat la caixa registradora del bar del club / Foto: cedides

Els lladres han buidat la caixa registradora del bar del club / Foto: cedides

Nou robatori a la ZEM de la Guinardera. Els fets s'han produït la matinada d'aquest dijous a divendres i, aquest cop, a diferència dels altres furts on s'havien endut cablejat de coure, els lladres han entrat a la seu del Club Rugby Sant Cugat. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia i han confirmat els Mossos d'Esquadra, els lladres van entrar després de forçar la porta d'emergència amb una palanca per accedir a la consergeria i al bar de l'entitat. Els lladres s'haurien endut prop de 100 euros de la caixa registradora. Des de l'entitat santcugatenca encara estan repassant que no s'hagin endut altres materials.

Tot això succeeix després que al juliol l'Ajuntament valorés instal·lar més elements de seguretat a la ZEM de la Guinardera, després dels robatoris de coure i desperfectes que va patir l'equipament a l'estiu, segons van informar a Cugat Mèdia fonts municipals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.